e-Slovenski knjižni sejem, 23.-29.11.2020

36. Slovenski knjižni sejem
Slovenski knjižni sejem je najstarejši, največji in najpomembnejši dogodek v slovenski knjižni industriji. V zadnjih letih je z več kot stotimi razstavljavci in vsaj tristo spremljevalnimi dogodki ustvaril bogat prostor navdiha in čudovitih sejemskih doživetij, ki so se ga lahko naužili tudi mladi obiskovalci. Kljub temu, da je pandemija zaustavila naš planet, pa verjamemo, da znanja in radovednosti ne moremo zamejiti.
Zato so tudi organizatorji Slovenskega knjižnega sejma pripravili spletno različico, ki vrvež iz Cankarjevega doma prinaša v naše domove in ga poimenovali e-SKS.
Na naslovu www.knjiznisejem.si<http://www.knjiznisejem.si> se boste lahko, od ponedeljka, 23. novembra do nedelje, 29. novembra srečali vsi ljubitelji branja in knjig, kjer boste v zavihku e-SEJEM obiskovali spletne dogodke, pogovore, nastope, podelitve nagrad ali pa kupovali knjige, ki jih preprosto morate prebrati.
Vabljeni, da si ogledate video poslanico ambasadorja Cicifesta 2020. Z mladimi bralci bo delil dragocene misli o knjigah in branju, tako zelo pomembne za današnji čas, pisatelj, publicist, glasbeni kritik in fotograf Andrej Predin.
Naj ta prijazni nagovor spomni vse nas, da knjige so. In da so napisane tudi za otroke. Le čakajo, da jih prelistate.
POVEZAVA na poslanico – kliknite TUKAJ<https://youtu.be/bBRwkV3FDMU>
Program e-SKS<http://www.knjiznisejem.si/index.php/sl/e-sejem/program>
Toplo vabljeni, da se pridružite!

Donacija računalniške opreme

Prizadevanjem šole za izvajanje kvalitetnega izobraževalnega dela na daljavo, se je z javnim pozivom za zbiranje rabljene računalniške opreme v začetku novembra pridružila tudi Občina Sežana. več…

Motnje pri delovanju dela na daljavo

Obveščamo vas, da smo seznanjeni z motnjami v komunikacijskem omrežju. Z različnimi operaterji smo že kontaktirali. Sporočajo nam, da stvari urejajo. Prosimo za razumevanje. Učitelji sporočajo učencem, da naj v tem času opravljajo že dodeljene naloge.

Podaljšane jesenske počitnice

Obveščamo vas, da se bodo glede na epidemiološko stanje podaljšale jesenske počitnice in sicer bodo trajale do 8. 11. 2020. O tem nas je z okrožnico številka: 6030-1/2020/85 obvestilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Ukrep je sprejet z najboljšimi nameni, da bi skupaj uspešno zajezili okužbo. več…